DigiTach er udnævnt til Børsen Gazelle 2018

DigiTach som Gazelle 2018

I de seneste uger har du måske set virksomheder, der på de sociale medier har fremhævet, at de er blevet udnævnt til Børsen Gazelle 2018. Det samme gør sig gældende, hvis du har været et smut forbi DigiTach på Facebook eller LinkedIn, hvor udnævnelsen blev offentliggjort d. 3. oktober.

Hvilke krav er der til Børsen Gazelle virksomheder?

Gazelle virksomhederne vokser kontinuerligt og skal som minimum fordoble sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår. Derudover skal virksomheden levere positiv vækst i alle årene. Kåringen sker på baggrund af data fra Erhvervsstyrelsen via Experian. Kåringen er Børsens anerkendelse af, at virksomheden er en del af dansk erhvervslivs elite.

DigiTach som Børsen Gazelle 2018

Da brevet dumpede ind i postkassen, skabte det naturligvis stor glæde i virksomheden. Indehaver Vandy Bæk Thorsen har da også en klar idé om, hvad der er med til at skabe succes i dagligdagen.

”Siden starten har formålet været at give DigiTachs kunder den bedste service og gøre behandlingen af tachograf-data nem og overskuelig. Vi betragter derfor denne udnævnelse som en indikation om, at kunderne værdsætter vores tilgang til tachograf-data. Vi er naturligvis galde for denne udnævnelse og vil fortsat arbejde hårdt hver eneste dag for at yde den bedste service for vores kunder.”

Stor tak til kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere

Der er samtidig også stor bevidsthed omkring afhængigheden af flere forskellige parter, hvilket indehaver Vandy Bæk Thorsen udtrykker således:

”Der skal naturligvis lyde en stor tak til vores kunder, som har betroet os opgaven at håndtere deres tachograf-data. Samtidig vil jeg også takke medarbejderne, som hver dag yder en stor indsats for at levere den bedste service. Til sidst men ikke mindst en stor tak til vores danske og udenlandske samarbejdspartnere, som vi har et tæt og værdifuldt samarbejde med.”

DigiTachs fremtidsplaner er klar

Når samtalen falder på de tanker, som indehaveren Vandy Bæk Thorsen gør sig om fremtiden, er der ingen tvivl om, hvordan han ser DigiTach udvikle sig igennem de kommende år.

”Vi vil fortsat have fokus på at vækste, men det må aldrig være på bekostning af god service og kundeoplevelse. Vi vil fortsætte med at have et stort fokus på vores produkter, og sikre at de altid lever op til vores høje krav. Da jeg startede DigiTach var mit mantra: nogle vil være størst, andre vil være billigst, vi vil være bedst! Ligesom dengang, skal dette også være vores tilgang i de kommende år.”

Officiel udnævnelse af Børsens Gazelle virksomheder

Den officielle diplomuddeling og fejring af Børsens Gazelle virksomheder 2018 sker forskellige steder i landet afhængigt af, hvilken region virksomheden tilhører. Her vil DigiTach officielt blive udnævnt i region Syddanmark d. 14. november i Kolding.

 

Automatisk download af tachograf og førerkort: Læs om DigiTach Remote

Comments are closed.

Bliv ringet op!