Virker din download boks efter 1. juli?

Skift din automatiske download til DigiTach Remote

Vi er igennem den seneste tid blevet kontaktet af flere vognmænd. De er blevet informeret om, at deres tachograf download boks vil stoppe med at fungere ved udgangen af juni. Det er naturligvis en meget ærgerlig situation, som de nu befinder sig i. Der er bundet penge i det udstyr, som de nu ikke længere kan bruge. Til de vognmænd der befinder sig i denne situation, har vi derfor valgt at tilbyde dem en ombytningspris, hvis de vil skifte til DigiTach Remote.
Ombytnings priser:

 • Ombytning til DigiTach Remote: 1.595,-
 • Ombytning til DigiTach Remote inkl. 2-årseftersyn & montering: 2.495,-

Priser er eks. moms

Når der skal skiftes til DigiTach Remote, så kan dette gøres på to måder: med et adapterstik, eller ved at få foretaget et 2-års eftersyn af tachografen. På det angivne priseksempel ovenfor vil montering og 2-års eftersyn være ved en udkørende servicepartner. Ønsker du montering med et adapterstik, så vil du selv kunne udskifte din download boks.

Overskuelige rapporter

Vi har udviklet vores eget rapportsystem, som tager udgangspunkt i vores kunders behov og ønsker. Dette betyder at du nemt og hurtigt kan få et overblik over kørslen og evt. overtrædelser, hvor du også øjeblikkeligt kan se konsekvenserne af en overtrædelse. Ønsker du at læse mere og se rapporteksempler, så kan du klikke HER.

DigiTach Remote - den mest populære download-løsning

DigiTach Remote er vores meget populære trådløse løsning, til kunden der ikke ønsker at bruge tid og kræfter på håndteringen af køre hviletids data. Vores remote boks bliver tilsluttet til tachografen og sender automatisk data til vores servere. Du skal derfor ikke længere tænke på at få downloadet dine tachograf-data. Det hele styres fra vore servere. Førerkort downloades hver 21. dag og tachografen hver 60. dag.

DigiTach overvåger dagligt alle Remote enheder. Vi er dermed altid sikre på, at de er online og fungere som de skal. Ved download genereres der med det samme rapport for perioden som sendes på e-mail i almindelig pdf format.

Skulle der være overtrædelser modtages der ligeledes en rapport med disse. Derved har man styr på om der blive lavet ”dumme” unødvendige overtrædelser. Alle data bliver omgående ført ind i DigiTach's brandsikre online backup, så du som kunde ikke behøver at spekulere på om dine data nu også er hvor de skal være.

DigiTach Remote illustration

Illustration af DigiTach Remote. Alt overføres automatisk, og du behøver ikke at gøre noget.

Få et tilbud på ombytning til DigiTach Remote!

Vil du høre mere om priser og krav for dette system, så udfyld dine oplysninger nedenfor, kontakt os på kontakt@digitach.dk eller på tlf. +45 2810 4838

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Modtag yderligere information om (skal udfyldes)

  Firmanavn (skal udfyldes)

  Antal biler

  Eventuel besked

  Comments are closed.

  Bliv ringet op!