Programmeringsstærk og proaktiv studerende

Programmeringsstærk og proaktiv studerende

DigiTach en ung virksomhed i stor vækst, vi behandler og opbevarer køre/hviletids- data fra lastbiler. Dette i form af rapportering med overtrædelser osv. påmindelser for indlæsning af data, samt indlevering at data til kontrol myndigheden.

Vi søger en programmeringsstærk og proaktiv studerende til vores kontor i Odense.
Stillingen vil i første omgang være ca. 8 timer om ugen. Og vi er fleksible ift. Eksamen og andre uddannelsesmæssige forhold.

Stillingen indebærer vedligeholdelse af servere. Små programmeringsopgaver i vores system. Desuden er der andre nye produkter og tiltag der er ved at blive igangsat, som stillingen vil være oplagt at igangsætte.

Da vi er en ung virksomhed i vækst og hvor tingene til tider går stærkt, kræver stillingen at man som person er initiativrig og kan arbejde proaktivt. Du skal have stort drive og være energisk som person. Vi har en flad struktur og alle forslag er velkomne.

Det vil være en fordel med noget basal viden omkring programmering, system udvikling, web udvikling m.m. men ikke et krav for at kunne besætte stillingen.

Software:

  • VM-Ware
  • Win server
  • Eget udviklet system, ”codet” I Auto-it. (Nyt webbaseret system under opbygning).

Løn mm. Forhandles individuelt ved en samtale.

Ansøgningen sendes til vandy@digitach.dk senest d. 01-12-2014.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte Vandy på telefon: 28104838 eller mail: vandy@digitach.dk

Bliv ringet op!