Oles Trucking

Oles Trucking har været kunde hos Digitach siden 1. Feb. 2013. De har i dag 32 lastbiler, hvoraf de 30 er DAF biler. De startede med den manuelle håndterminal, Digitach Safe og har løbende fået monteret remote i alle lastbiler uden problemer. Ved manuel download har chaufførerne fået tilsendt en sms når de skulle downloade data fra både førerkort og tachograf, og på denne måde har, Oles Trucking kørt manuel og remote i samme system indtil september 2015, hvor DigiTach Remote overtog og i dag fjernstyrer download fra alle biler og kort.

Hovedbeskæftigelsen består i at køre rundt i Danmark for post Danmark men endnu mere spændende er det, når Oles Trucking i sommerhalvåret kører rundt med Ferrari Danmarks trailere. ”Alt dette er blevet lettere at fokusere på når Digitach Remote løsningen tager sig af alt det besværlige arbejde med download og behandling af alle vore køre-/hviletidsdata”, siger Ole Christensen.

DigiTach Remote Oles Trucking

Oles Trucking er meget glade for trygheden ved ikke at skulle spekulere over, hvad der skal ske ved eventuelle indkaldelser og hvordan tachograf dataene skal håndteres rent lovmæssigt.

Ole er særligt glad ved det faktum angående trygheden, at skulle der være et problem, så yder Digitach daglig support uanset hvad det måtte være.

En rigtig stor del af trygheden kommer især fra det faktum, at hvis der ikke er kontakt til en bil, så bliver det opdaget hurtigt fra Digitachs side, som selv henvender sig og gør opmærksom på defekten. Derefter bliver den eventuelle fejlslagne boks udskiftet hurtigst muligt.

En anden god ting som har gjort tilværelsen betydeligt lettere for Oles Trucking, er at Digitachs remote bokse virker i alle lastbilsmodeller, hvilket for Oles Trucking betyder, at de enkelte Scania og Volvo lastbiler som kun er 2 ud af de 24 lastbiler, ikke skal have nogen særlig behandling. Det virker bare.

Bliv ringet op!