Aflæsning af Førerkort – DigiTach Chauffør

Aflæsning af førerkort - Chaufførkort service

Som Chauffør/lønmodtager og i besidelse af et kørerkort er du forpligtet til at have styr på dine tachograf-data. Har du fx. skiftende arbejdsgivere eller er du i tvivl om din vognmand har en holdbar løsning, så lav en aftale med DigiTach.

Det har aldrig været nemmere at aflæse dit førerkort som chauffør. DigiTach har løsningen til den selvstændige chauffør eller det store vognmandsfirma. Du kan vælge mellem to forskellige løsninger til aflæsning af førerkort.

Enten vores trådløse tachografdata løsning, DigiTach Remote. Eller vores manuelle løsning DigiTach Safe.

Trådløs download af førerkort

DigiTach Remote, håndterer aflæsningen af dit førerkort helt automatisk. Når vores boks er blevet tilsluttet den Digitale Tachograf, skal du blot koncentrere dig om dit arbejde, og droppe bekymringerne, vores system klarer aflæsningen af dit førerkort. Hver 21. dag downloader vores DigiTach Remote system, automatisk dine førerkortdata, sørger for de bliver behandlet og sender en rapport til egenkontrol til dig.

Du kan læse meget mere om vores trådløse tachografløsning her.

Manuel download af førerkort

DigiTach Safe er vores manuelle løsning, men fortvivl ikke, det er stadig nemt. Du får tilsendt en håndterminal fra os, den skal du tilslutte din digitale tachograf, hvorefter den aflæser dine førerkort data. Når den er færdig med at downloade dine data, skal du tilslutte den til din computer. Når du har gjort det, klarer vores system resten. Og du får tilsendt en rapport til egenkontrol.
Du skal heller ikke være bange for at gå over fristen for aflæsning af førerkort, vi sender dig en sms hver gang det er tid til at aflæse dit førerkort.

DigiTach Safe, er den helt perfekte løsning til chaufføren med skiftende arbejdsgivere, da du blot skal medbringe håndterminalen når du er ude og køre. Når turen er færdig kan du nemt downloade dine data, så har du altid styr på dem, de bliver opbevaret i på vores brandsikre servere, efter lovgivningens terminer.

Læs mere om DigiTach Safe her.

Skulle du blive indkaldt til kontrol hos politiet, så klargør og indsender vi dataene til politiet.

Vil du vide mere så kontakt os på tlf. 2810 4838 eller E-mail: kontakt@digitack.dk

Bliv ringet op!