DigiTach Safe

Håndterminal til download af tachograf-data

DigiTach Safe Download Tool er en meget populær download-enhed takket være sin robusthed og enkelhed. Den henter tachograf-data via download kabel. Førerkort aflæses ved blot at stikke kortet i enheden. Både tachograf og førerkort download udføreres helt automatisk uden at trykke på diverse knapper. Ved tilslutning til en pc, overføres data automatisk til vor server for behandling og opbevaring.

Efter overførelse genereres der med det samme rapport for perioden som sendes på e-mail i almindelig pdf format. Skulle der være overtrædelser modtages der ligeledes en rapport med disse. Derved har man styr på om der blive lavet ”dumme” unødvendige overtrædelser. Ønsker du at se konkrete rapporter eksempler, skal du blot kigge HER. Alle data bliver omgående ført ind i DigiTach's brandsikre online backup så man som kunde ikke behøver at spekulere på om data nu også er hvor de skal være.

DigiTach Safe illustration.

DigiTach Safe illustration. Download dine data, hvor og hvornår det passer dig.

Tryghed ved virksomhedskontrol

Når man som DigiTach kunde modtager en indkaldelse til virksomhedskontrol fra færdselsstyrelsen kan man være helt tryg. DigiTach laver alt materiale til færdselsstyrelsen. Dette gælder både data på alle biler og samtlige chauffører som har kørt i pågældende måned samt listerne med bil- og chauffører info. Desuden hjælper og rådgiver vi omkring hele indkaldelsen. Du skal blot sende os indkaldelsen, så klargører og sender vi data og dokumenter til færdselsstyrelsen.

Køb i vores webshop!

DigiTach Safe er en opgraderet version af TachoSafe I. Teknisk set virker den på samme måde som TachoSafe Download Tool I. den har dog flere forbedringer såsom reduceret strømforbrug for længere batterilevetid, mulighed for genopladelige batterier, som kan oplades via USB, indikator som viser download forløbet. Desuden download-processen, der er væsentligt hurtigere.

TachoSafe kan downloade tachograf data fra flere biler og førerkort

Tachosafe downloade station

Du kan købe en DigiTach Safe download Station direkte i vores nye online shop. Klik på linket nedenfor.

DigiTach Safe Download Station

Få et tilbud!

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Modtag yderligere information om (skal udfyldes)

  Firmanavn (skal udfyldes)

  Antal biler

  Eventuel besked

  Bliv ringet op!