Digital Tachograf

Hvad er en digital tachograf?

En digital tachograf også kaldet digital fartskriver gør det nemt og ligetil at udfylde de påkrævede oplysninger og registrere ens data, så man får overholdt køre hviletiderne og så der er kontrol med chaufførernes kørsel.

En digital tachograf fungerer ved at hver chauffør har et personligt førerkort, med en lang række information om navn, nationalitet, kørekortnummer mv. Kortet er på størrelse med et dankort og har ligeledes en chip.

De manuelle køreskiver er fortid, for nu skal man bare indsætte førerkortet i enheden og så er man klar til at køre.

En digital tachograf er en stor hjælp for alle chauffører, uanset om det er til lastbiler eller busser.

Digitale Tachograf

Fordele ved en digital tachograf

Der er mange fordele ved en digital tachograf. Først og fremmest er det markant nemmere og hurtigere end tidligere, hvor chauffører skulle udfylde en masse informationer.

Nu bliver det hele klaret via en digital tachograf der registrerer og giver alle de nødvendige data. En tachograf giver mere pålidelige data og netop derfor blev det lovpligtigt i 2006, for nyregistrerede lastbiler. På den måde er det ikke muligt at manipulere med hastigheden, køretimer mv.

En anden væsentlig fordel ved en tachograf er muligheden for at kontrollere sine chauffører som virksomhed. Der er altså markant større kontrol.

Tachograf data download

DigiTach tilbyder en smart download station kaldet TachoSafe, som er en smart enhed, med en kortaflæser og som gør det nemt at downloade lastbilens tachograf data.

Det er helt ligetil at benytte TachoSafe og du kan tilslutte enheden til din computer via en USB port, hvorved data automatisk bliver overført. Det bliver ikke nemmere for chauffører og det kan spare mange arbejdstimer og besvær.

DigiTach hjælper dig gerne med at få opsat TachoSafe og dit abonnement der knytter sig til det. Alle kan få glæde af dette abonnement og investeringen vil hurtigt tjene sig selv hjem, når man tænker på hvor meget tid og besvær det vil spare din virksomhed.

Dertil kom den bedre kontrol og adgang til køretøjernes tachograf data, hvilket er et andet vigtigt aspekt.

Bliv ringet op!