Persondata politik

Databeskyttelse har høj prioritet for DigiTach, hvilket altid har været en grundsten i forretningen. Vi har derfor udarbejdet en politik for, hvordan dine personlige oplysninger behandles og beskyttes.

Logfiler
Når du besøger vores hjemmesider, gemmes dette i webserverens logfiler. Formålet med disse logfiler er primært at optimere vores hjemmeside, rette fejl og sikre en optimale oplevelse under besøget. På denne måde kan vi ved hjælp af statistikker få forståelse for de mest besøgte sider, og dermed løbende forhøje kvaliteten af det indhold.

Coockies
På vores hjemmeside anvendes der coockies. Formålet er at personliggøre indholdet og optimere din oplevelse på hjemmesiden.

Dine rettigheder
Adgang til dine data:
Du kan til en hver tid kontakte DigiTach med henblik på at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Kontakt DigiTach, så fremsender vi hurtigst muligt en e-mail med dine oplysninger.

Overførsel af data:
Når DigiTach anvender dine personlige oplysninger elektronisk (efter du har givet samtykke), har du ret til at få fremsendt en kopi. Denne kopi skal være struktureret og i et maskinlæsbart format. Dette gælder kun de personlige oplysninger, som du har givet os.

Korrigering af data:
Du kan til en hver tid anmode om at rette de registrerede oplysninger, såfremt de er ukorrekte. Ligeledes kan ufuldstændige oplysninger gøre fyldestgørende.

Slettelse af data:
Du har til enhver tid ret til at få slettet de personlige oplysninger, som DigiTach benytter, undtagen i følgende situationer:

• Du har en uafklaret sag
• Du har et økonomisk mellemværende med DigiTach, uanset betalingsmåde
• Hvis du har foretaget et køb, beholder vi dine personlige oplysninger i forbindelse med din transaktion af hensyn til bogføringsreglerne

Nyhedsbrev
Når du tilmelder dig DigiTach’s nyhedsbrev, vil din e-mailadresse kun blive brugt til nyhedsmailen. Din e-mailadresse vil aldrig blive videregivet. Du kan til en anmode om at blive fjernet.

Køb i webshoppen
Vi anvender dine personlige oplysninger til at administrere dit online køb. F.eks. i forbindelse med afsendelse, fakturering, ordrestatus mm. Oplysningerne gemmes i en database og anvendes kun af DigiTach.

Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder?
Vi håndterer altid din forespørgsel i henhold til ovenstående rettigheder. For at udøve din ret kan du kontakte DigiTach på 2810 4838 eller kontakt@digitach.dk. Nyhedsbrev kan ydermere opsiges direkte i den fremsendte e-mail.

Opdatering af persondata politikken
Der kan opstå behov for at opdatere vores persondata politik. Den seneste udgave vil altid være tilgængelig på vores hjemmeside. Vi vil meddele alle vigtige ændringer i persondata politikken.

Bliv ringet op!