DigiTach Remote

Automatisk download af Tachografdata

DigiTach Remote, er vores trådløse løsning, til kunden der ikke ønsker at bruge tid og kræfter på håndteringen af køre hviletids data. Vores remote boks bliver tilsluttet til tachografen og sender automatisk data til vores servere. Du skal derfor ikke længere tænke på at få downloadet dine tachograf-data. Det hele styres fra vore servere. Førerkort downloades hver 21. dag og tachografen hver 60. dag.

DigiTach overvåger dagligt alle Remote enheder så vi altid er sikre på at de er online og fungere som de skal. Ved download genereres der med det samme rapport for perioden som sendes på e-mail i almindelig pdf format. Ønsker du at se konkrete rapporter eksempler, skal du blot kigge HER.

Skulle der være overtrædelser modtages der ligeledes en rapport med disse. Derved har man styr på om der blive lavet ”dumme” unødvendige overtrædelser. Alle data bliver omgående ført ind i DigiTach's brandsikre online backup så man som kunde ikke behøver at spekulere på om data nu også er hvor de skal være.

DigiTach Remote illustration

Illustration af DigiTach Remote. Alt overføres automatisk, og du behøver ikke at gøre noget.

Tryghed ved virksomhedskontrol

Når man som DigiTach kunde modtager en indkaldelse til virksomhedskontrol fra færdselsstyrelsen kan man være helt tryg. DigiTach laver alt materiale til færdselsstyrelsen. Dette gælder både data på alle biler og samtlige chauffører som har kørt i pågældende måned samt listerne med bil- og chauffører info. Desuden hjælper og rådgiver vi omkring hele indkaldelsen. Du skal blot sende os indkaldelsen, så klargører og sender vi data og dokumenter til færdselsstyrelsen.

Vil du høre mere om priser og krav for dette system så kontakt os på kontakt@digitach.dk eller på tlf. +45 2810 4838

Få et tilbud på DigiTach Remote!

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Modtag yderligere information om (skal udfyldes)

  Firmanavn (skal udfyldes)

  Antal biler

  Eventuel besked

  Bliv ringet op!