DigiTach fastansætter programmør

Fra praktik til fastansættelse

DigiTach har netop fastansat Brian Clemensen som skal arbejde med IT-Drift og softwareudvikling. Brian har først været i praktik, og er nu efterfølgende blevet ansat. Igennem praktikforløbet viste Brian, at han har gode kompetencer indenfor kodning samt en stor viden indenfor køre- og hviletidsforordningen. Fremadrettet vil Brians opgaver være vedligeholdelse af nuværende It-systemer, men også udvikling af nye løsninger, som vil gøre kundernes håndtering af køre- og hviletidsdata endnu mere simpel.

Fokus på nye tiltag

”Brian har været med til at udvikle og skabe to store nye tiltag. Det ene er det nye rapport og it-system som for nyligt blev lanceret, og det andet kan vi om meget kort tid løfte sløret for. Med afsæt i disse opgaver er Brian en vigtig del af holdet, og vil fortsat have indflydelse på den videre udvikling af nye tiltag.” - Vandy Bæk Thorsen, indehaver DigiTach


Igennem den senere tid er der kommet flere nye ansigter I DigiTach, og dermed består teamet nu af 8 personer. Med en kontinuerlig fast tilgang af nye kunder, har det simpelthen været nødvendigt med denne tilgang. Det gør vi nu fortsat kan sikre et højt service og innovativt niveau, hvormed vi fortsat kan levere markedets mest brugervenlige produkter, udtaler Vandy Bæk Thorsen.

Comments are closed.

Bliv ringet op!