Testimonials

Nordjyllands Skrot & Autohandel v/indehaver Jens Bodolf Sørensen har valgt DigiTach som leverandør af løsning til download og opbevaring af virksomhedens tachograf-data.

 

»Første gang vi havde DigiTach til at håndtere vores køre- og hviletid, var der egentligt aldrig noget problem med at få downloadet til tiden. En konsulent havde rådet os til at skifte, da der da ikke var nogen grund til at betale, når man kunne få de såkaldte gratis løsninger gennem fagorganisationers kontingent alligevel,« siger Jens Bodolf Sørensen.

 

Jens Bodolf Sørensen har dog for nylig alligevel valgt at genoptage samarbejdet med virksomheden fra Odense. Oplevelserne med den gratis løsning levede ikke op til forventningerne.

 

»Det er jo bedre at spare det store kontingent vi havde før og samtidig få bedre service,« mener Jens Bodolf Sørensen, der også fremhæver trygheden ved, at der løbende bliver udsendt rapporter, hvori det hurtigt bliver klargjort, om der er nogen overtrædelser, som man skal være opmærksom på og få rettet op på for at undgå store bøder.

Jens Bodolf Sørensen, www.Skrot.org
http://www.lastbilmagasinet.dk/artikler/nordjyder-skifter-data-leverandoer-p38709

En rigtig stor del af trygheden kommer især fra det faktum, at hvis der ikke er kontakt til en bil, så bliver det opdaget hurtigt fra DigiTachs side, som selv henvender sig og gør opmærksom på defekten. Derefter bliver den eventuelle fejlslagne boks udskiftet hurtigst muligt. Læs artiklen om Ole's Trucking

Ole Christensen, http://olestrucking.dk/

Vognmand Tom J. Møgelvang med tre biler erkender, at han ikke er noget ”computer-geni” og derfor er han glad ved DigiTach.

– Både jeg og mine chauffører kan nemt finde ud af det og jeg skal ikke gå og tænke på om chaufførerne får downloadet tachograf data eller hvad jeg skal gøre ved en indkaldelse. Det giver god tryghed omkring tachografen i hverdagen, siger Møgelvang.

Vognmand Tom J. Møgelvang,

Ullerslev Budcentral med 11 biler og ca. 20 chauffører udtaler ”For os er DigiTach den helt rigtige løsning. Supporten er upåklagelig. Vi kan altid komme i kontakt med DigiTach og få svar på de spørgsmål vi har.. Vi er overgået til DigiTach Remote, hvor førerkort og biler downloades automatisk. Vi ved at DigiTach overvåger vores biler og sørger for at download'en altid fungerer. Det giver en god tryghed. Og vi laver desuden egenkontrol på de rapporter som vi modtager på mail. Vi går derfor ikke og frygter en indkaldelse.”

René Heimsohn,

Bliv ringet op!